Skalický trdelník

Príprava cesta

Skalický trdelník vyrábame podľa tradičnej receptúry, ktorú sme sa naučili od našej starej mamy, ešte dávno v minulom storočí. Všetky suroviny sú čerstvé a vo výrobku sa nenachádzajú žiadne stabilizátory ani chemické prísady.

Nanesenie orechov

 Všetky suroviny sú čerstvé a vo výrobku sa nenachádzajú žiadne stabilizátory ani chemické prísady. Na povrchovú úpravu používame výhradne vlašské orechy.

Zmechanizovanie procesu

Skalický trdelník je pečený na pahrebe, avšak pre dosahnutie konzistentnej kvality upečenia, namastenia a vzhľadu je jeho pečenie je zmechanizované a časovo riadené.

Pečenie na pahrebe

Toho bolo dosiahnuté použitím linky na pečenie, kde sa skalický trdelník začína piecť na sálavom teple elektrických špirál a dopečie sa nad pahrebou z bukového dreva, kde získa svoju typickú farbu a chuť.

Servírovanie

Cyklus pečenia každého kusu trvá necelých 16 minút, čím je zabezpečené dokonalé prepečenie cesta v celom priereze a primerané upečenie orechov tak aby neboli zhorené. Dobrú chuť.

História Skalického trdelníka

Výroba Skalického trdelníka

Objednávka

Objednať si môžete skrz telefón: +421 903 726 907 alebo skrz formulár ↓



    [recaptcha]